zaterdag 27 mei 2017

Huizenjacht

En de huizenjacht gaat nog steeds verder. Tot vandaag begon het meer en meer te lijken op de jacht naar een zeldzame sneeuwpanter. Via het agentschap dat ons aan een woonst zou moeten helpen hebben we slechts 3 huizen gaan bekijken (waarvan eentje dan ook nog door mij gevonden op internet en bij hen onder de aandacht geschoven).

Gelukkig is er dit verlengd weekend wat schot in de zaak gekomen. Onze huisbazin Karin is vanuit de USA in actie geschoten voor ons en heeft een advertentie op het lokaal buurtbewonersforum van Torslanda geplaatst. Daar hebben we al verschillende reacties op gekregen en vanmiddag zijn we naar een huis gaan kijken op 200 meter van hier. Het boterde niet meteen met de huisbaas. Hij wist ons budget via Karin en probeerde het onderste uit de kast te halen. Gelukkig stond zijn huis ons meer aan dan hem en dat is uiteindelijk het belangrijkste. We hoeven niet met hem samen te wonen hé.

Laat ons hopen dat we dit hoofdstuk snel kunnen afsluiten want de tijd begint nu wel te korten... Tegen 15 Juni moeten we iets gevonden hebben want dan gaan we 10 dagen naar Toscane. En eind Juni moeten we uit dit huis. Spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten