vrijdag 30 juni 2017

Hyperkinetische eekhoorn deel 2

Phew... het inpakken en ophalen van onze spullen is achter de rug. Van 8 tot 11u heb ik onze 2 Zweedse verhuizers meegeholpen (hyperkinetische eekhoorn deel 2). En ze wisten van aanpakken - altijd leuk om met mensen samen te werken die weten wat ze doen. Thomas was het brein en deed al het papierwerk, meer dan 50 dozen, alstublieft! Waar komt al dat gerief vandaan? En Stefan was de brute kracht, amai, die moet op het einde van de dag niet meer naar de gym gaan. 2 dozen tegelijk achteraan tegen zijn rug, hopla en we zijn ermee weg.

Nogmaals, we hebben teveel spullen. Op 2 jaar is er toch weeral veel bijgekomen. Een mooi grootmoederservies van een Zweedse vriendin, een paar Zweedse spulletjes zoals Dala paardjes en Scandinavisch design Broste Copenhagen en House Doctor mokken, bordjes en schoteltjes....We hebben deze keer ook redelijk veel voeding en drank te verhuizen. En massa's douchegels en shampoo's and so on and so on....

Mijn taak het komende jaar is heel onze inboedel halveren!

Ik zal na onze verhuis (op maandag 17 Juli) beginnen met de flessen sterke drank (graptje) die door onze verhuizers met "VIP" op de doos zijn gemarkeerd (ook een graptje - denk ik).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten