zaterdag 9 juni 2018

Out of office - 10 tot 24 juni

Benjamin's MBA opleiding van 2 jaar aan de universiteit zit erop! De ontelbare avonden en weekenden van studeren, opzoeken en schrijven zitten erop. Gisteren is hij afgestudeerd en dus hebben we nu de tijd om met vakantie te gaan! Alhoewel we zeker niet mogen klagen over het weer in Zweden de laatste weken. De temperaturen schommelen tussen de 25 en soms 30 graden! Dat zijn recordtemperaturen die tot nu toe nog niet waren geregistreerd. Dus hebben we al een kleurtje voor we met verlof vertrekken. Veel leuker dan als 2 melkflessen over het strand te lopen.

Maar Mallorca heeft meer te bieden dan goed weer. Leuke hotelletjes met zwembad (we gaan naar 3 verschillende), zonnige terrasjes, azuurblauwe baaitjes, karaktervolle dorpjes en winkeltjes met streekproducten. Een glaasje wijn bij de tapas, of een Spritz als aperitief voor de paella is allemaal ok voor mij (ik ben geen moeilijke).

De trailschoenen gaan ook mee want er zijn mooie wandelingen te maken in het Tramuntana gebergte in het Oostelijke gedeelte van het eiland. En voor de rest zitten er leesboeken en zonnecrème in de valies. En er is nog plaats over voor souvenirs.Es Pontas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten