vrijdag 5 juni 2015

Hotel Ritz

En de rondleiding gaat verder...
De badkamer is nogal smalletjes,we kunnen er niet met 2 tegelijk in. Dus ben ik wel verplicht om langer in mijn bed te blijven liggen.


Toegegeven, ik sta niet mee op om 6u om boterhammekes te smeren. Ik heb de indruk dat de doorsnee Zweedse huisvrouw niet veel kookt, omdat ze ook mee gaat werken. Al B's collega's eten 's middags een diepvriesmaaltijd. Dus daar hebben we nu ook al een vriesvak mee vol gestoken. Eens in ons huis en bij aankomst van onze inboedel - waaronder ook Tuppperware potjes - kan ik hem huisbereide maaltijden beginnen meegeven.

En hieronder onze living. Spijtig genoeg geen DVD speler. En de internet verbinding is ook maar zozo. Ik kan niet echt zeggen dat ik hier op mijn gemak zit. Het thuis gevoel ontbreekt en ik kan niet echt zeggen aan wat dat ligt. Misschien aan de bestofte plastieken plantjes op de vensterbank.


Geluuuuukig kon ik mij lid maken van de bib, zelfs zonder personnummer. Rijbewijs was voldoende. Toevallig heb ik de bib ontdekt tijdens mijn eerste wandeling een paar dagen geleden. Of misschien niet toevallig, boeken trekken mij aan als magneten. De Engelse boekafdeling is genoeg om mij de komende 3 weken bezig te houden en er zijn ook muziek cd's en DVD's die we op B's pc kunnen afspelen. Hier naar een film kijken is al even erg als in België. Om de 10 minuten is er een reclameblok van 5 minuten.

1 opmerking:

  1. Misschien eens iets schrijven over trailrunnen in Zweden en Skatås?

    BeantwoordenVerwijderen