dinsdag 17 november 2015

Beijing 8

Waar ik na heel lange tijd nog eens echt goesting naar had waren .... dumplings! In China hebben we er tonnen van gegeten en ik ben ze nooit beu geworden. Hoog tijd om nog eens te eten. Maar waar doe je dat in Zweden? Via een Italiaanse vriendin en foodie-freak kwamen we bij Beijing 8 terecht. Het is een keten die ook in Stockholm, Lyon en Parijs vestigingen heeft. En in Goteburg is de locatie in de Magasinsgatan in het gezellige centrum van de stad.


Op zondagmiddag hadden we er om 13u afgesproken met 2 vrienden die net terug zijn van 3 maanden vrijwilligerswerk op Bethel in Zuid-Afrika. We wilden wel eens hun verhalen horen, en wat is beter dan een goed gesprek samen met lekker eten?

Je kan kiezen tussen gestoomde en gebakken (mijn favoriet) dumplings. Omdat het de eerste keer was in Beijing 8 hebben we meteen een mix genomen van
- kip peanut
- beef chili & coriander (jammie, jammie)
- Seafood
- Vegetarisch

Alles was super lekker. Er was maar 1 nadeel .... ik kon er niet genoeg van krijgen en had met gemak nog een bakje opgekregen.

Het interieur was ook geslaagd. We waren even terug in Azië. Alhoewel het wel 1000 x hygiënischer was dan de  plaatsjes waar wij ooit noedels en dumplings zijn gaan eten.


http://www.beijing8.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten