woensdag 22 juni 2016

Ontstressen...

Solaris wellness en spa

In een informatieboekje over de camping ontdek ik de aantrekkelijke en zeer uitnodigende Spa. Als je verblijft op het Solaris complex kan je aan kortingstarief (76 kuna) een hele dag (tot 21 u) gebruik maken van de overdekte zwembaden, fitness en saunafaciliteiten. 

Terwijl Benjamin zich uitleeft in de gym laat ik mij in de zwembaden masseren door de stevige watervalletjes. Niets zo ontspannend als je hersenpan eens goed door elkaar laten schudden

De zwembaden zijn gevuld met opgewarmd zeewater en aan ligzetels is er zeker geen gebrek. Handdoeken en badjassen kan je huren of zelf meebrengen. Rust en relaxatie staan centraal, dus dit is niet de beste plaats om kinderen mee naartoe te nemen. Massages en schoonheidsbehandelingen reserveer je best op voorhand.

To sauna or not to sauna?

In de namiddag relaxen we heerlijk in de rustige buitentuin. Een organisch kruidentheetje maakt het wellness-gevoel compleet. Ondanks de warme temperaturen nemen we toch een kijkje in het Sauna gedeelte. Dat is zo groot en luxueus dat we voor we het weten toch in de Finse sauna zitten. Verbrijzeld ijs en ontelbare douches staan ter beschikking voor afkoeling. Ik val bijna in slaap in een loungezetel met zicht op de tuin en ontelbare zwaluwen die energiek kwetterend door de lucht tuimelen.







www.vacansoleil.be
Meer foto's op de instagram account: flickas_fika

Geen opmerkingen:

Een reactie posten