dinsdag 28 juni 2016

Chill out

Lounge the day away

Op vakantie mag het... de hele dag niets doen! Gewoon lekker relaxen, naar muziek luisteren, zwemmen afwisselen met lezen of dutjes doen. 

Tijdens onze allerlaatste dag krijgen we de kans om dat op een wel heel bijzondere locatie te doen, de En Vogue beach club gaat terug open na een renovatie!

Feel good mood 

En Vogue is een super de luxe 18+ lounge bar. Het “Chill hoekje” van de Solaris camping. Je kan een drankje nemen aan de poolbar, met je voetjes in het water nippen van een cocktail of op de relaxatiekussens midden in het zwembad wegdromen. De lounge atmosfeer wordt compleet gemaakt door leuke (en niet té drukke) ‘good vibes’ -muziek.

Omdat het onze laatste dag is willen we wel eens iets speciaals doen dus kiezen we voor de mega comfortabele ligzetels. We moeten dan wel voor 500 kuna aan drank (tegelijk) bestellen. Maar die kunnen we fris houden in emmers ijs en we hebben heel de dag de tijd. Het kost geen moeite ons van 12 tot 19 u bezig te houden. Het trapje om af te dalen in de verkoelende zee is steeds binnen handbereik en de afdekking van ons ligzetels kunnen we aanpassen volgens de stand van de zon.

En zo eindigen we onze Kroatische vakantie in dromerige toestand. Het aftellen naar een nieuwe reis kan beginnen...www.vacansoleil.be

Meer foto's op de instagram account: flickas_fika

Geen opmerkingen:

Een reactie posten