vrijdag 24 juni 2016

Pizza's en spaghetti

Vamos a la playa

Hoog tijd voor een dagje aan zee – dit is per slot toch een strandvakantie! Op een kwartiertje wandelen van de caravan huren we op het strand 2 ligzetels (50 kuna per zetel). 

Normaal gezien ben ik niet zo’n fan van zwemmen in zee. Maar de zee is super helder en de bodem bestaat uit rotsen (zwemschoentjes nodig), dus geen kriebelige beestjes en wriemelende plantjes te zien (of voelen). Het is heerlijk zwemmen, net 1 groot openluchtzwembad, zo turquoise is het water! We nemen regelmatig een duikje en de douches zijn vlakbij. 

’s Middags eten we in open luchtrestaurant Trattoria dat om de hoek ligt. De pizza’s en salades zijn royaal en we doen ons best om ze op te krijgen. Njam, njam.


A la Italia

Het is schandalig – vooral met een volledig uitgeruste keuken – maar vandaag kook ik voor de eerste (en laatste) keer (gebakken eitjes voor het ontbijt en salades niet inbegrepen). Ik maak er mij gemakkelijk vanaf en bereid een grote kookpot spaghettisaus waar we 3 keer van kunnen eten. Smaakt heerlijk met een glaasje rode wijn, gedronken vanop ons houten terras met zicht op de ondergaande zon in het haventje.www.vacansoleil.be
Meer foto's op de instagram account: flickas_fika

Geen opmerkingen:

Een reactie posten