vrijdag 22 juli 2016

Tent opzetten

Gedaan met fantaseren over kamperen in Noorwegen. Of eindeloos websites bekijken om tenten te vergelijken. Want, ja wadde, het wordt weer eens duidelijk tijdens het surfen dat Zweden een duur land is - 250 a 300 euro voor een tent is hier zeer normaal.

Vorige week liepen we tijdens een impulsbezoek aan de Intersport winkel letterlijk op een tent in promotie. En die konden we niet laten staan. Voor 3 personen ( Benjamin, ik, en al mijn gerief). Dus nu is er geen weg terug.

We have a plan Stan

Je begint met het kopen van een tent en voor je het weet ligt de garage vol met kampeergerief. On-ge-lo-fe-lijk wat je allemaal nodig hebt! Slaapzakken, opblaasbare matrasjes, kookgerief, opklapbare stoeltjes, wandelstokken- en schoenen. Gelukkig hadden we het meeste nog van vroegere avonturen en trektochten. De rugzakken mogen we laten liggen want we gaan kamperen met de auto! Het einddoel is Lofoten (1623 km), in het noorden van Noorwegen. En als alles goed gaat vertrekken we op maandag 25 Juni. De bedoeling is onderweg mooie plaatsjes aan te doen en dag wandelingen te maken. We hebben genoeg reisgidsen mee, maar improviseren mag ook.

Definitely to be continued....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten